E Fundit/ Merret Vendim I Ri Për Udhëtimet Dhe Kufirin Nga Ky Shtet I BE-Së

Do zgjaten kufizimet, që u kërkojnë udhëtarëve që hyjnë në vend, të paraqesin një arsye të mirë për udhëtimin e tyre dhe një testt neg-ativ ko vi d, të marrë në 24 orët e fundit.Shty,pe rek.lam.en dhe vazhdo.

Njoftoi sot Ministria e Transportit ne Danimarke. Shtymjaa e masave do të zgjasë deri më 28 shkurt. Ato janë pjesë e masave për të parandaluar përhapjen e mëtejshme të variantteve më ngjitëse të ko vi d të zbuluar.

Në BM dhe në Afrikën e Jugut. “Duhet te mbajmë kufizimet aktuale në mënyrë që të kufizojmë përhapjen e infe/ksionit sa më shumë që të jetë e mundur”, Kete e tha ministri i Transportit.

Be the first to comment on "E Fundit/ Merret Vendim I Ri Për Udhëtimet Dhe Kufirin Nga Ky Shtet I BE-Së"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*