E Mban Kafazin Në Kokë! Çelësin E Ka Vetëm Gruaja, Arsyeja Do T’ju Befasojë (Foto)

Një masë padyshim drastike kjo për të lënë duhanin! Duhanpirësit e vërtetë kur të vendosin të ndërpresin pirjen e duhani ballafaqohen me shumë probleme.Shty,pe rek.lam.en dhe vazh.do..

Madje ata përdorin metoda të ndryshme, dëgjojnë të gjithë këshillimin e rrethit, përdorin pilula të ndryshme kundër pirjes së duhanit, por kur asgjë nuk ndihmon, ata i qasen metodave radikale.

Ky turk, i cili ka vendosur që në mënyrë radilake të heq dorë nga duhani është bërë hit i vërtetë në rrjetë sociale.

Burri ka vendosur kafaz në kokë, ndërsa çelësin e saj e ka vetëm gruaja e tij. Ajo ia hap vetëm kur është koha e ngrënies. Si ju duket?

Be the first to comment on "E Mban Kafazin Në Kokë! Çelësin E Ka Vetëm Gruaja, Arsyeja Do T’ju Befasojë (Foto)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*