E Moshuara 102 Vjeçare Arr Estohet Për Arsyen Më Të Çu Ditshme Në Botë

Një e moshuar e cila është plot 102 vjeç është arr estuar sot në në St. Louis të Amerikës për një arsye shumë të çuditshme.Edie Simms s’kishte provuar ndjesinë e të qenit ‘kriminele’ i kerkoi policëve vendas që ta arr estonin pa arsye.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Gruaja 102-vjeçarare ka bërë shumë bamirësi për vendin e saj pasi ka dhuruar shumë herë para, rroba dhe ushqime për njerëzit në nevojë, kështu që autoritetet vendase i bënë dëshirën realitet.Policët vajten në shtëpinë e saj dhe pasi hynë me dh unë i vunë pran gat dhe e çuan në komis ariat ku i veshën edhe bluzën e të burg osurit.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Ajo pastaj u f ut në qeli dhe qendroi atje 2 orë derisa u lodh dhe kë rkoi të dilte, rap orton Daily Mail, shkruan neësbomb.al.

Kjo po që është një nga dëshirat më të pazakontë që një person mund të ketë.

Be the first to comment on "E Moshuara 102 Vjeçare Arr Estohet Për Arsyen Më Të Çu Ditshme Në Botë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*