E pabesueshme cfarë i ka nxjerrë nga goja kjo nënë fëmijës së saj (VIDEO)

Kjo nuk është diçka që mund ta shikoni çdo ditë. Ajo që ka ndodhur është shumë e thjeshtë, edhe pse disi e pë.sh.tirë. Ky djalë i vogël në moshë ka qejf të hajë thonjtë dhe ato i janë futur në pjesën e krijuar si xhep mes dhëmbëve të qumështit dhe atyre që janë duke dalë. Mamaja e djalit ka postuar videon në Facebook.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Ajo ka bërë një paralajmërim për të gjitha nënat e reja që të mos i lejojnë fëmijët e tyre të hanë dhëmbët, pasi mund ta pë.so.jnë kështu.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Kale gjithmonë i ka ngrënë thonjtë. Duke i kontrolluar gojën vura re diçka të bardhë tek dhëmbët e tij. Mora një pickatore dhe hoqa të bardhën. Kur e pashë dukej si një thua. Vazhdova të kontrolloja dhe nxora jashtë 4 të tjerë. Kërkova sërish në gojë dhe gjeta zona ku im bir grumbullonte thonjtë. I kam nxjerrë plotë 27 thonj nga goja. Dentisti nuk kishte parë kurrë diçka të tillë. Zbuluam se pasi Kale i p.r.et thonjtë nga gishtat, i fut ato në gojë dhe luan gjatë gjithë kohës. Ato ng.ec.in në mish dhe ai nuk e kupton. Mos i lini fëmijët tuaj të hanë thonjtë”, – thotë gruaja.

Be the first to comment on "E pabesueshme cfarë i ka nxjerrë nga goja kjo nënë fëmijës së saj (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*