E pabesueshme, çfarë ndodh brenda gomës së makinës kur vozisni

Gomat janë një pjesë e rëndësishme e sistemit të makinës. Por çfarë ndodh saktësisht brenda tyre gjatë ngasjes? Një bloger ka shuar kureshtjen e të gjithëve, pasi ka vendosur ka vendosur një kamerë brenda gomës për të marrë një përgjigje për këtë pyetje.

Rezultati është pak i parashikueshëm, por mjaft interesant. Videoja tregon se sa ndjeshëm ndryshon forma e gomës kur makina lëviz dhe me një shpejtësi të ulët. Përveç përkuljes së gomës nga rrugët e dëmtuara, mund të shihni edhe gurë të vegjël, të cilët “udhëtojnë” brenda gomës.

Be the first to comment on "E pabesueshme, çfarë ndodh brenda gomës së makinës kur vozisni"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*