E pabesueshme nga ajo që do shikoni në video, njerëzve u ndryshon jeta në cast, filmohet momenti që… (Dëshmitari Tregon Pa.Ni.Kun)

Banorët e Uralit në Rusi mbetën të habitur kur nata u shndërrua në ditë për disa sekonda. Fe.no.meni i pa.zakontë, i cili dukej si një “flakë z.jar.ri” ishte në të vërtetë një dj.e.gie e meteoritit kur ai erdhi në orbitën e Tokës.

Ishte vetëm ajo dje.g.ie që shkaktoi dritë të fortë, por edhe më pak “shpë.rth.im” në qiell.

“Mendova se ishte një yll, por doli se nuk ishte.Ndërsa ai ra, ai u ndez në të verdhë dhe portokalli , duke lënë prapa një gjurmë të purpurt në të – një nga dëshmitarët i tha Sputnik News.

Ai gjithashtu shtoi se njerëzit ishin shumë të fri.kë.su.ar, dhe disa nga pa. n .ik.u filluan të b.ër t.is .ni.n.

Shiko Videon:

Be the first to comment on "E pabesueshme nga ajo që do shikoni në video, njerëzve u ndryshon jeta në cast, filmohet momenti që… (Dëshmitari Tregon Pa.Ni.Kun)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*