E Pabesueshme – Për tre minuta i bie në fund Kavanozës me Nutella, por me pas i ndodh…

Shija e Nutellas është një nga ato që vë.sh.tirë mund t’i rezistosh!Por, dicka të jash.tëza.kon.sh.me ka bërë edhe një modele nga Zelanda e Re, e cila për më pak se tre minuta ka arritur ta ‘’fs.hijë’’ një kavanozë të tërë prej 750 gram të mbushur me Nutella.Shty,pe rek.lam.en dhe vazh.do shi.ko vid.eon..

Është Nela Zisser ajo e cila tashmë ka arritur të nd.ajë dhe videon e atij momenti kur me një shpejtësi marr.am.endë.se e ha gjithë këtë sasi të Nutellas.Për më shumë ja pamjet e publikuara më poshtë:Shty,pe rek.lam.en dhe vazh.do shi.ko vid.eon..

Be the first to comment on "E Pabesueshme – Për tre minuta i bie në fund Kavanozës me Nutella, por me pas i ndodh…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*