E Quajnë “Pija magjike”: Shëron mbi 50 sëmundje, madje edhe cm’endurinë dhe kancerin

E quajne “Pija Magjike”: Shëron mbi 50 sëmundje, madje edhe çm’endurinë dhe kan*cerin.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Me këtë pije magjike, ju mund të shijoni shumë përfitime shëndetësore. Në fakt, mund të jetë aq e fuqishme sa të ndihmoj në trajtimin e çmendurisë e madje edhe kancerit. Këto të dhëna janë gjetur në shumë studime.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Pija ka prejardhjen nga India. Përbërësit: 1/2 e lugës së gjellës xhenxhefil, 1/2 e lugës së gjellës kanellë, 1/6 e lugës së gjellës shafran të Indisë, 1/2 e filxhanit të çajit qumësht, Pak mjaltë.

Përgatitja: Përzieni të gjithë përbërësit së bashku dhe shtojini 1/2 e një litri ujë të vluar. Qumështi i nxehtë gjithashtu duhet t’i hidhet tani. Menjëherë pas përgatitjes kujdesuni që të konsumoni pijen, duke mos e ndarë në disa pjesë për gjithë ditën.

Përgatitja: Përzieni të gjithë përbërësit së bashku dhe shtojini 1/2 e një litri ujë të vluar. Qumështi i nxehtë gjithashtu duhet t’i hidhet tani. Menjëherë pas përgatitjes kujdesuni që të konsumoni pijen, duke mos e ndarë në disa pjesë për gjithë ditën.

Përgatitja: Përzieni të gjithë përbërësit së bashku dhe shtojini 1/2 e një litri ujë të vluar. Qumështi i nxehtë gjithashtu duhet t’i hidhet tani. Menjëherë pas përgatitjes kujdesuni që të konsumoni pijen, duke mos e ndarë në disa pjesë për gjithë ditën

Be the first to comment on "E Quajnë “Pija magjike”: Shëron mbi 50 sëmundje, madje edhe cm’endurinë dhe kancerin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*