E rëndë, gruaja qëllon disa herë me thikë burrin, nuk njohu veten në fotot në telefonin e tij

Një ngjarje e pazakonte ka ndodhur në Meksikë, ku një grua ka go ditur me th.ikë burrin e saj, sepse pa një grua në një foto… por nuk e kuptoi se në fakt ishte vetë ajo.

Ajo pa disa fotografi të tija me një grua tjetër, por me sa duket ishin fotografi të tyre, kur gruaja kishte qenë më e re. Shty pe r3k 1am3n më poshtë për të lexuar lajmin e plotë:

Autoritetet lokale e kanë prezantuar su.lmuesen si Leonora N, nga Meksika. Ajo ka shkaktuar pl agë të shumëfishta me thi.kë ndaj burrit të saj Juan N, pasi zbuloi fotografitë në celularin e tij.

Burri, i cili me mezi arriti të largoj thi.kën nga ajo, i shpjegoi se ato fotografi ishin bërë kur të dy ishin më të ri dhe të dobët.

Ai i tregoi gruas se i kishte digjitalizuar fotografitë që t’i ruaj në telefon. Fatmirësisht policia arriti në skenë pasi fqinjët lajmëruan policinë sepse dëgjuan zhurma dhe br.itma nga shtëpia e tyre.

Mediat lokale raportuan se gruaja është e arre.stuar, dhe në pritje të ak uzave.

Be the first to comment on "E rëndë, gruaja qëllon disa herë me thikë burrin, nuk njohu veten në fotot në telefonin e tij"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*