E ruajt Zoti! Gruaja që lindi tetënjakë, rrëfimi i saj të Prek Shpirtin: Po I Rris E Vetme Burri Më La Sepse …

Nataly Sulman në vitin 2009 lindi tetënjakë, e cila ishte një lajm tr onditës për gjithë botën, sepse ishte kjo dukuri ndodhi vetëm një herë.Shty,pe rek.lam.en me posh.te dhe vazh.do ..

Të gjitha foshnjat lindën të shëndetshme.Mjeku i Natalie, Dr. Kamrava, impl antoi 12 embrione në mitrën e saj, i cili më vonë e humbi lice ncën e tij. Kryesisht janë transplantuar 2-3 embrione.Në atë kohë, Nataly, e cila ishte e divorcuar, kishte gjashtë fëmijë që jetonin me të.

Emrat e tetënjakëve janë: Noeu, Mali, Isaia, Narya, Gjoni, Makai, Josia dhe Jeremia.

Nataly ka vendosur të luf tojë për 14 fëmijët e saj. Ajo po planifikonte të kthehej në shkollë dhe siguronte financiarisht fëmijët e saj pa ndihmën e publikut.

Be the first to comment on "E ruajt Zoti! Gruaja që lindi tetënjakë, rrëfimi i saj të Prek Shpirtin: Po I Rris E Vetme Burri Më La Sepse …"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*