E Tmerrshme: Shikoni se si një grua turke sulmon dy gra dhe ia heq mbulesen njërës prej tyre/ VIDEO

Një grua turke su.lmo.i pa pritmas dy gra të mbuluara që po linin shkollën me terma vu.lg.arë, për shkak të hi.xhabit të tyre. Kur e pyeta për arsyen, gruaja vazhdoi su.lm.in e saj dhe u përpoq të hi.qte njërën nga mb.ulesat e kokës së grave. Ak.si.den.ti, i cili ndodhi në qytetin e A..danës, la një ze.mër.im të madh në qarqet fet.are dhe kons.erv.atore.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Kur e pyeta për arsyen, gruaja vazhdoi su.lm.in e saj dhe u përpoq të hi.qte njërën nga mb.ulesat e kokës së grave. Ak.si.den.ti, i cili ndodhi në qytetin e A..danës, la një ze.mër.im të madh në qarqet fet.are dhe kons.erv.atore.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Be the first to comment on "E Tmerrshme: Shikoni se si një grua turke sulmon dy gra dhe ia heq mbulesen njërës prej tyre/ VIDEO"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*