E TRISHTË/ Një grua hidhet nga ballkoni në “Don Bosko”, ndërron jetë në vend

Disa çaste më parë është regjistruar një ngja rje e rë ndë në lagjen “Don Bosko” në Tiranë.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Aty një grua është he dhu r nga ballkoni dhe si pa sojë ka ndë rruar je të në vend.Pol i cia ka shkuar në vendin e ngja rjes dhe është duke punuar për zbardhjen e saj, por ende nuk ka një njoftim zyrtar. Vijon…//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

E TRIS HTË/ Një grua hid het nga ballkoni në “Don Bosko”, ndë rron j etë në vend

Be the first to comment on "E TRISHTË/ Një grua hidhet nga ballkoni në “Don Bosko”, ndërron jetë në vend"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*