E zeza nënë dhe ai baba / Makina u bë copë-copë në mes të rrugës, 19-vjeçari ka dhënë shpirt në mes të rrugës

Për herë e më shumë të rinjtë po humbasin jetën në akside nte. Një ak sident i rëndë ka ndodhur mëngjesin e kësaj të diele, ku një i ri ka humbur jetën.

Një 19-vjeçar ka dhënë shpirt në mes të rrugës. A ksidenti ka ndodhur midis Waldeck-Freienhagen dhe Wolfhagen-Ippinghausen.

Rreth orës 9 të mëngjesit, një 19-vjeçar doli nga rruga dhe u p ërplas pas një peme. Makina është kthyer përmbys dhe është bërë copa-copa. Në momentin që është shkuar t’i jepet ndihmë për të riun ishte shumë vonë, pasi ia kishte dhënë shpirt në rrugë.

Be the first to comment on "E zeza nënë dhe ai baba / Makina u bë copë-copë në mes të rrugës, 19-vjeçari ka dhënë shpirt në mes të rrugës"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*