Emigranti Qan Hallet Në Emision: Më La Gruaja Pas 10 Vitesh Martesë,Sepse.. (VIDEO)

Një 36-vjeçar ka telefonuar sot në emisionin “Aldo Morning Show”, nga ku rrëfeu historinë e tij dhe kërkoi njohje me një grua tjetër. Luani nga Rrogozhina tha se punon si emigrant në Greqi dhe ka dy fëmijë.Shty,pe rek.lam.en dhe vazh.do shi.ko vid.eon..

“Pata një grua, ajo iku kur unë isha në emigracion, kalamajt i kam unë, kam 2 fëmijë një 6 vjeç dhe një 8 vjeç”, tha Luani. 36-vjeçari tha se është martuar me mblesëri prej 10 vitesh dhe pasi takoi ish-bashkëshorten bënë marrë dhënien serioze.

“Jam Luani nga Rrogozhina, kam mbaruar 8-vjeçaren. Familja më ka lënë. Pata një grua, ajo iku kur unë isha në emigracion, kalamajt i kam unë, kam 2 fëmijë një 6 vjeç dhe një 8 vjeç. U martova me të njohur, e pashë më pëlqeu si femër, pim kafe dhe u martova. Tani kam vënë pak pasuri dhe kërkoj njeri tjetër”, tha 36-vjeçari.

Be the first to comment on "Emigranti Qan Hallet Në Emision: Më La Gruaja Pas 10 Vitesh Martesë,Sepse.. (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*