Emocionale, mos e humbisni- Dy vajza e bindin një burrë të mos kërcejë nga ura në momentin që ai kishte vendosur ti jep fund jetës së tij

Jen Principe dhe Toni Musso po vozisnin për darkë në Los Angeles kur panë një burrë që ecte në një mbikalim të autostradës dhe kishin fr ikë se mund të h idhej.

Kështu që ato u tërhoqën dhe u drejtuan për në mbikalim. Kur arritën atje, burri po v a rej në pa rmak. “Gjëja e parë që thashë ishte, ‘Ne të duam, të lutem mos kë rce”, tha Principe. Kur auto ritetet mbërritën, ata i lanë Musso dhe Principe të kalonin në av antazh. Burri pë rfundimisht la mbikalimin dhe u dërgua në s pi tal, por jo para se të falënderonte gratë.

Be the first to comment on "Emocionale, mos e humbisni- Dy vajza e bindin një burrë të mos kërcejë nga ura në momentin që ai kishte vendosur ti jep fund jetës së tij"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*