Emocionuese Arsyeja Qe Po Qan Ky Femije Do Te Ju Prek Ne Zemer… – VIDEO

Nëna e Pierce Griffin, Dee Griffin, i tha InsideEdition.com peshqit, të cilët Pierce e quajti Cupid, ishin një dhuratë e Krishtëlindjes nga Santa Claus. Por, //EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

të Premten e pafat në 13, Pierce rastësisht i dha Cupid shumë ushqim. Edhe pse fillimisht ajo konsideroi sh.këmbimin e kafshës shtëpiake të dashur para se djali i saj të vinte re, ajo përfundimisht vendosi të pri.shë lajmin e k.eq. Pierce tani është parë në një video virale duke i dhënë peshkut të tij të vd.e.ku.r një dërgesë të përlotur ndërsa ai dhe nëna e tij i skuqën poshtë tualetit//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Be the first to comment on "Emocionuese Arsyeja Qe Po Qan Ky Femije Do Te Ju Prek Ne Zemer… – VIDEO"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*