Erdogan Del Nga Kontrolli, Ja Çfar Po Pregadit…

Erdogan mbrëmë i bëri thirrje të gjithë botës, së bashku me vendet islame, që në mënyrë efektive të kun dërshtojnë Iz raelin dhe s ulmet e tij ndaj Xhamisë A l-A qsa, qytetit të A l-Q uds (Je ruzalem) dhe të gjitha shtëpive pa lestineze.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

“Shteti i dh un shëm i Iz raelit, shteti te rror ist i Iz raelit, po s ul mon e gërsisht dhe pa asnjë ndërgjegje muslimanët në A l-K uds të cilët synojnë vetëm të ruajnë shtëpitë e tyre mijëvjeçare, vendin e tyre”, tha Erdogan.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Erdogan del nga kontrolli, ja çfar po pregadit ..

Be the first to comment on "Erdogan Del Nga Kontrolli, Ja Çfar Po Pregadit…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*