Erdogan Dha Mesazhin E Madh Që E Fri.Kësoi Izr.Aelin – “Do Të Bëjmë Çmos Për Të Nd.Aluar Izr.Aelin Bile Edhe Nëse…”

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, ka rea.guar mbi zhvillimet e fundit e fundit në Izr.ael, referuar sul.meve të bëra ndaj popullit palestinez nga f0rcat izr.aelite, duke thënë se do të mobilizohen për të nd.aluar “te.rror.izmin dhe pu.shtimin e Izr.aelit”.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Presidenti i Turqisë përmes facebookut ka bërë të ditur se ka zhvilluar telefonatë me homologun e ti palestinez dhe shefin e byrosë politike të Hamasit, duke i cilësuar sul.met nga Izr.aeli në Jeruzalem si “t.er.ror”.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Be the first to comment on "Erdogan Dha Mesazhin E Madh Që E Fri.Kësoi Izr.Aelin – “Do Të Bëjmë Çmos Për Të Nd.Aluar Izr.Aelin Bile Edhe Nëse…”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*