Erdogan: “Izraelit do t’i jepet një mësim i merituar përndryshe ne do…”

Presidenti turk, Recep Tayyip Erdoğan, me telefon ka biseduar me presidentin e Kirgistanit, Sadyr Japarov, transmeton Anadolu Agency (AA). Në njoftimin e zyrës së presidentit turk theksohet se Erdoğan dhe Japarov kanë shkë,byer urime për Fitër Bajramin.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Po ashtu diskutuan marrëdhëniet dypal,ëshe dhe çështjet rajonale, përfshirë veprimet izrae,lite ndaj palestinezëve. Erdoğan tha se është e rëndësishme që edhe Kirgistani të mbështesë Turqinë në fillimin e iniciativave ndërkombëtare në mënyrë që t’i jepet një mësim i merituar Izraelit, i cili s u lm,oi Al-Aksën, Gazën dhe palestinezët

Erdogan: “Izraelit do t’i jepet një mësim i meri,tuar perndryshe ne do ..

Be the first to comment on "Erdogan: “Izraelit do t’i jepet një mësim i merituar përndryshe ne do…”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*