Erdogan: “Jeru Salemi Është E Gjithë Bota, Vëllezërit Dhe Motrat Tona Palestineze Duhet Ta Dijnë Se Turqinë…

Në një postim në “Twitter”, Erdogan shkroi: “Unë e ftoj të gjithë botën dhe veçanërisht vendet isl.ame që të vihen në veprim efektiv kun.dër sul.meve të Izr.aelit në xh.aminë Al-A ksa, Je rusalem dhe ndaj shtëpive të palestinezëve.”//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Në postimin me titull “Je rusalemi është e gjithë bota, dhe myslimanët atje janë gjithë njerëzimi”, Erdogan vlerësoi duke shkruar: “Është detyrë e çdo myslimani që të mbrojë krenarinë, nderin dhe dinjitetin e qytetit të shenjtë të Jer usalemit.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Erdogan: “Jeru salemi është e Gjithë Bota, Vëllezërit dhe Motrat tona Palestineze duhet ta dijnë se Turqinë e ..

Be the first to comment on "Erdogan: “Jeru Salemi Është E Gjithë Bota, Vëllezërit Dhe Motrat Tona Palestineze Duhet Ta Dijnë Se Turqinë…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*