Erdogan në takim me Papa Françeskun: Merret vendimi i madh për konfliktin Izrael-Palestine

Erdogan sot pati nje bisede telefonike me Fapa Franceskun. Kete gje ai e beri publike ne rrjetin e tij social te facebookit.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Deklarata e tij: “Në takim, unë u shpreha se kishte një b r ut alitet në Palestinë dhe se s u lmet e Izraelit nuk janë vetëm ne palestinezë, por ne të gjithë myslimanë, të krishterë dhe njerëzimi. Unë theksova se Izraeli 0kupator, i cili parandaloi hyrjen në Xhami dhe Kisha e Varrit të Shenjtë, k ufizoi lirinë e adhurimit dhe rvau c ivilë të paf ajshëm në tokat Palestineze, gjithashtu p ërtypi nderin e njerëzimit..DEKLARATA E TIJ E PLOTE

Be the first to comment on "Erdogan në takim me Papa Françeskun: Merret vendimi i madh për konfliktin Izrael-Palestine"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*