Erdogan përgëzon Vjosa Osmanin: “Vëllazërimi i dy popujve do të forcohet edhe më shumë”

Në akountin oficial në Twitter të Republikës së Turqisë bëjnë të ditur edhe përgëzimin bërë ndaj Presidentes së re të Republikës së Kosovës zonja. Vjosa Osmani Sadriu nga ana e Presidentit të Turqisë.

Në këtë postim Presidenti Erdogan e përgëzon dhe uron zonjën Vjosa Osmanin për detyrën e saj të re si Presidente e Kosovës.

“Vëllazëria e dy popujve shum të afërt besoj që do forcohet në bashkpunimet bilaterale të dy shteteve”.

“Bashkupinimi jonë me Kosovën është arsye e stabilitetit në Ballkanin perëndimor”, tha ai.

Be the first to comment on "Erdogan përgëzon Vjosa Osmanin: “Vëllazërimi i dy popujve do të forcohet edhe më shumë”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*