“Është e zgjuar dhe me stil”, Shitet lopa për 300 mijë euro

Një lopë ‘ e zgjuar dhe me stil’ në Anglinë qëndrore është shitur për 299 mijë euro.

Lopa quhet Posh Spice dhe u shit ditën e premte.

Lopa Limousin nga Shropshire, emri i plotë i së cilës është Ëilodge Poshspice, është një pasardhës i bagëtive të cilat vlerësohen shumë.

Nëna e saj Milbrook Gingerspice, mbajti rekordin e mëparshëm britanik dhe evropian të vendosur në vitin 2014.

BBC citon pronaren Christine Ëilliams të ketë thënë se shitja ishte “si të fitojnë lotarinë” dhe se çmimi përfundimtar ishte “i pabesueshëm”.

Ajo tha se lopa njëvjeçare e shitur ishte “e zgjuar dhe plot stil”.

Ja video e plote…

Be the first to comment on "“Është e zgjuar dhe me stil”, Shitet lopa për 300 mijë euro"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*