Festa martesore kthehet në shok. Ajo cka zbuloi nusja është e tmerrshme…

Festa martesore kthehet në shok. Nusja zbuloi se vjehrra ishte e ëma. Megjithatë dasma u bë me djalin dhëndër. Arsyeja është e pa.besueshme.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Kthesë të papritur ka marrë një martesë në Kinë, me skena nga ato që jemi mësuar të shohim në filma fiction. Nusja, dhëndri, të ftuarit, u tro.nd.itën kur pak para ceremonisë në qytetin e Suzhou u zbulua se nusja ishte vajza e nënës së dhëndrit!Inc.ide.nti i pabesueshëm ndodhi në Mars 2021, kur nëna e dhëndrit zbuloi të vërtetën me lot në sy.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Por si ndodhi kjo: Vjehrra vuri re një shenjë në dorën e nuses së saj, e cila, sipas Times Now, dëshmonte se ajo ishte e bija.Menjëherë, gruaja iu afrua prindërve të nuses dhe i pyeti nëse e kishin fëmijën e vet apo mos vallë e kishin bi..rësuar vajzën e tyre 20 vjet më parë.Familja fillimisht u tërhoq pasi ishte sek.ret që as vajza e tyre nuk e dinte, megjithatë ata i zbuluan vjehrrës se e kishin gjetur vajzën në buzë të rrugës, të b.rakt.is.ur dhe e kishin rritur.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Vjehrra (dmth. Nëna) dhe nusja (dmth. Vajza e hu.mbur) pasi e morën veten nga gjendja e shokut, shp.ërth.ye.n në lot dhe u përqafuan duke deklaruar se është momenti më i lumtur i jetës së tyre.Por historia sërish ka një fund të lumtur, aq sa mund të duket e pa.besueshme.Çifti u martua normalisht pasi dhëndri ishte edhe ai i birësuar, kështu që ai nuk kishte asnjë lidhje farefisnore me nusen e cila gjeti nënën e saj biologjike pikërisht tek ajo që do të duhej të ishte vjehrra e saj.

Be the first to comment on "Festa martesore kthehet në shok. Ajo cka zbuloi nusja është e tmerrshme…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*