Fillimisht ishte australian, më pas nga rastësia e kuptoi që ishte shqiptarë!

Një 29-vjeçar nga Australia ka rrëfyer historinë e tij prekëse sesi kuptoi që në fakt ka prejardhje shqiptare dhe nuk është australian.

Të parët e Josiha Cameroon kishin migruar në Australi në vitet e 50-ta. Gjyshi kishte humbur jetën në një aksident në vendin e punës, ndërsa gjyshja kishte përfunduar në psikiatri. Pas këtyre ndodhive, katër fëmijët u birësuan nga një familje australiane, ku edhe u rritën dhe krijuan familje.

Sesi e kuptuan ata identitetin e tyre, ju mund ta ndiqni rrëfimin e tyre.

Be the first to comment on "Fillimisht ishte australian, më pas nga rastësia e kuptoi që ishte shqiptarë!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*