Flinte cdo natë me gjarprin e saj, mbeti e shokuar nga ajo që i tha doktori

Kafshët shtëpiake janë shpesh pjestarët më të ngushtë në familje, dhe të apasionuarit e tyre i duan pranë në çdo moment.Shpesh të gjithë pronarët e kafshëve nuk e marrin parasysh rrezikun që mund tu shfaqet nga prania e tyre.Një grua e mori këtë mësim në një mënyrë të vështirë kur ajo la gjarprin që të kalojë natën në shtratin e saj.

Gjarpri i llojit “Python” fjeti me gruan në fjalë për çdo natë në shtratin e saj.Gjarpri shpesh pozicionohej përgjatë gjithë trupit të saj, duke u shtriqur që nga koka deri tek gishtërinjtë e këmbëve të saj.Pastaj një ditë, kafsha papritmas ndaloi se ngrëni, pronarja e tij e mori dhe e dërgoi për në veterinari për të parë se çfarë nuk shkonte me kafshën e saj “Besnike”.

Veterinari i jep asaj lajmin shokues se gjarpri ndaloi së ngrëni për arsye se po përgatiste stomakun e tij per një vakt të madh, ai po përndiqte: ATË!.Duke iu falënderuar takimit me veterineren, kjo pronare e përkushtuar e kafshës në fjalë shpëtoi nga gjarpri i saj qe po përgatitej të përmbushte ëndrrën e vetë.

Be the first to comment on "Flinte cdo natë me gjarprin e saj, mbeti e shokuar nga ajo që i tha doktori"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*