(Foto) Fotografi të tmerrshme nga fatkeqësia në Gjorçe sonte – mungon gjysma e veturë


Ende nuk ka informacione rreth fatkeqësisë së tmerrshme në komunikacion që ndodhi mbrëmjen e sontme në Gjorçe Petrov të Shkupit.

Policia plotësisht e mbylli rrugën kryesore që kalon nga kjo lagje e Shkupit dhe komunikaconi zhvillohet nga rrugët ndihmëse. Policia paralajmëroi se më shumë informacione rreth ngjarjes do të japë ditën e nesërme transmeton MegaLajm.com. Burimi i informaconit Press24

Be the first to comment on "(Foto) Fotografi të tmerrshme nga fatkeqësia në Gjorçe sonte – mungon gjysma e veturë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*