Fotografi që thyen zemrën e mbarë botës, arsyeja do ju lëj pa koment!

Asnjë fëmijë nuk duhet të flejë në tokë në rrugë. Jam e sigurt që nëna nuk kishte zgjidhje. Zoti i bekoftë të gjithë që të bëjnë më të lehtë jetën. Mendohet se babai i foshnjes jetonte jashte vendit per te punuar dhe siguruar buken per familjen, ndersa pjesa tjeter e familjes kishin mbetur ne rruge. Fotoja e vogelushit po thyen zemra neper bote…

Be the first to comment on "Fotografi që thyen zemrën e mbarë botës, arsyeja do ju lëj pa koment!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*