Fotoja që po cmend internetin. Çfarë fshihet pas kësaj vajze? E pabesueshme por…

Një hije pas këmbëve të një vogëlusheje ka tërhequr vëmendjen e gjithë për,dor,ue,sve të internetit.

Fotoja është bërë në një va.r.re.zë samurajsh dhe kjo ka bërë që të dilnin hipoteza nga më të ndryshmet.

Ajo u postua në rrjet nga një mik i babait të vogëlushes.

Nga shikimi i hollësishëm duket qartë se pas vajzës janë një palë këmbë me çizme, tipike të samurajve.

Kjo ka bërë që njerëzit të mendojnë se aty ka aktivitete pa.ra.nor.ma.le.

Por një tjetër gjë që vihet re është një shirit blu në shpinën e vajzës.

Sipas studiuesve prapa vajzës është shfaqur një samuraji por ai nuk duket për shkak të këndit të fotografimit.

Megjithëse ka shumë persona që ak.uz.oj.në për fotoshop të fotos, autori betohet se fotoja nuk është pr.ekur.

Shiko Fotot:

Be the first to comment on "Fotoja që po cmend internetin. Çfarë fshihet pas kësaj vajze? E pabesueshme por…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*