Fusni Nje Monedhe Ne Nje Gote Me Uje Dhe Futeni Ne Frigorifer Pergjithmone, Ja Perse Sherben Kjo Ide Gjeniale

Kujt nuk i ka ndodhur që të kthehet në shtëpi pas një udhëtimi pune ose pushimesh dhe t’i gjejë të gjitha orët që tregojnë kohën e ga.buar?

Më shumë gjasa, kjo ndodh kur ka ndërprerje të përkohshme të rrymës elektrike.Në mungesën tonë bëhet e pamundur për të përcaktuar kohëzgjatjen e kësaj ndërprerje dhe mundësinë që ushqimet që janë në frigorifer janë shkrirë dhe ringrirë.

Sot, më në fund përmes këtij truku të ri do t’ju ndihmojmë të gjeni nëse kjo ka ndodhur apo jo.E çuditshme, por e vërtetë, gjithçka ju duhet është një filxhan, ose një gotë plastike, një monedhë dhe pak lëng ose ujë!Ja se si funksionon: Vendos një filxhan ose gotë plastike me ujë në frigorifer. Pas një orë apo më shumë, kur uji do të jetë ngrirë, vendos një monedhë në filxhan, mbi lëngun e ngrirë.

Duke bërë kështu, kur të ktheheni në shtëpi, ju do të dini në qoftë se ushqimi juaj ka shkrirë dhe ringrirë. Ose më mirë në qoftë se asgjë nuk ka ndodhur.Nëse monedha bie në fund të filxhanit, kjo do të thotë se ushqimi është prishur, atëherë ju duhet të shpëtoni prej tij.

Por në qoftë se monedha është ende në krye, mbi ujin e ngrirë, ju nuk keni pse të shqetësoheni për asgjë dhe ju lutemi mos harroni te na ndihmoni te mirmbajme faqen vetem duke shtypur(mbi foton ose mbi videon) qe ndodhet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin SHQIPE .

Be the first to comment on "Fusni Nje Monedhe Ne Nje Gote Me Uje Dhe Futeni Ne Frigorifer Pergjithmone, Ja Perse Sherben Kjo Ide Gjeniale"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*