Gjate shetitjes me parashute, i ndalet fryma dhe ajo qe i ndodhi do te ju shokoje (VIDEO)

Një burrë që shkoi në një udhëtim me paragliding për herë të parë në jetën e tij papr itm as gjeti fr ik ë duke ka për cy er shpirtrat e tij ave ntur es ke. Edhe kur burri po xhiron përvojën e tij me një shkop selfie,

ai an ko het për marrje fry me dhe fri kë nga lartësia. Ai bëhet aq i dës hpër uar, sa ai i kërkon ekspertit të par,aglid,ing që ta zbresë në vend të parave shtesë. Njeriu gjithashtu nuk arrin të ndjekë udhëzimet e ekspertit të paragliding, por në fund të fundit të dy zba,rkojnë në mënyrë të sigurt.

Be the first to comment on "Gjate shetitjes me parashute, i ndalet fryma dhe ajo qe i ndodhi do te ju shokoje (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*