Gjendet delja në malet e Australisë, pas intervenimit për qethje që iu bë asaj ju hoqën…

Kur e panë duke bredhur mes malit dhe kafshëve të egra, vullnetarëve australianë u është dashur një kohë e gjatë të kalojë që ta kuptojnë që pas sasisë së madhe të leshit po “fshihej” një dele.

Delja e njohur me nofkën Baarack i kaloi vite të tëra në natyrë duke bërë që kështu që leshi nëpër trup t’i rritet aq shumë, sa që është konstatuar që bëhet fjalë për 35 kilogramë, transmeton Arbresh.info.

Be the first to comment on "Gjendet delja në malet e Australisë, pas intervenimit për qethje që iu bë asaj ju hoqën…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*