Gjendje Kri,Tike Nga Covid-19/ Jepet Vendimi A Do Të Futet Shqipëria Në Kara,Ntinë

Përshëndetje të gjithëve unë jam këtu sot së bashku me një pjesë të Komiteti Teknik i Ekspertëve pas masave të marra nga ana e tyre. Do të doja të sillja në vëmendjen tuaj se sot jemi në një moment sa delikat po aq edhe të rëndësishëm.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Jemin në një situatë që me gjasë edhe prej mutacioneve të reja kemi një shtim të shifrave, kemi një ulje të moshës së të prekurve, edhe si rjedhojë e relaksimit të sjelljes pas festave të fundvitit.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Kjo ka sjellë edhe një shtim të misioneve të Ur gjencës Kombëtare, dhe rritjen e numrit të personave të shtruar në spitale. Komiteti po ndjek me dinamikë të gjithë treguesit epidemiologjik, dhe nga impakti që kanë pasur masat më herët ka vendosur://EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

-ndalimin e qarkullimit të qytetarëve nga ora 20:00 e mbrëmjes deri në 06:00 të mëngjesit për një periudhë 14 ditore, deri në 25 Shkurt. -ndalimin e aktivitetit të lokaleve pas orës 20:00 të mbrëmjes.

Be the first to comment on "Gjendje Kri,Tike Nga Covid-19/ Jepet Vendimi A Do Të Futet Shqipëria Në Kara,Ntinë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*