Gjermania habitë gjithë botën, godet rëndë Grenell mbi ofendimet ndaj Albin Kurtit !!

Ish diplo mati gjerman, Wolfgang Ischinger ka reaguar ndaj ish emisarit te Donald Trump per dialogun Kosovë-Serbi, Richard Grenell i cili tha se komu.niteti ndër kombëtar nuk e ka bere gjithë ate investim në Kosovë që të dalë dikush e ta shperbeje me pas ate, duke iu referuar Albin Kurtit.

Ischinger per mes nje postimi në Twitter i tha Grenellit se mandati i tij ka skaduar dhe e këshilloi që të ia lë Kosovën njerëzve të saj.

Grenell kishte dekla.ruar se komuniteti nderkombetar nuk e ka bërë gjithë atë investim në Kosovë që të dalë dikush e ta shpër.bëjë më pas atë, duke iu referuar Albin Kurtit.

Me pas ai ka thënë se po.pulli i Kosovës meriton liri dhe të ardhme dhe ka pyetur se pse një lider do të dëshi.ronte ta shperbente Kosovën

Be the first to comment on "Gjermania habitë gjithë botën, godet rëndë Grenell mbi ofendimet ndaj Albin Kurtit !!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*