Gjermania merr vendimin e rëndësishëm për 18 Prill, ja detajet

Kancelaria Federale pritet të bëjë presion për një zgjatje të masave kufizuese deri në 18 Prill, në diskutimet me landet federale nesër. Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Kjo shkruhet në një projektvendim që ka qenë në fuqi të dielën në mbrëmje. Ajo thotë se pa masa të qarta kufi-zuese.– Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtyypur mbi (Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓

Gjithashtu paralajmëroi se do të zbatojë me konsekuencë frenën e urgjeencës, për të cilën u ra dakord po të arrihet një incidencë prej 100.Në një rast të tillë jo vetëm që nuk duhet të ketë hapje të mëtejshme, por do të ketë kuf-izime shtesë.Kancelaria Federale këshillon që të mos udhëtohet gjatë Pashkëve brenda dhe jashtë Gjermanisë.Për të zgjatur masat kufizueese patën rënë dakord më parë landet federale të drejtuara nga socialdemokrateet e Spd.Përfaqësuesit e këtyre landeve pritet të propozojnee që të lejohen pushime në landin vetjak federal për sa kohë që njerëzit kujdeseen vetë për strehimin dhe ushqimin vetjaak,shkruan ditorja

Be the first to comment on "Gjermania merr vendimin e rëndësishëm për 18 Prill, ja detajet"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*