Gjilanasja lind fëmijë me ngjyrë, por fajtor sipas saj ka qenë burri sepse…

Histori nga ato që rrallë herë të bie rasti t’i dëgjosh është kjo e një 24-vjeça,reje, e cila në Spitalin Universitar Valencias lindi një djalë të shëndetshëm, plot 4.2 kg.Shty,pe rek.lam.en dhe vazh.do lajmin eplot

Por në fakt ardhja në jetë e kësaj foshnje solli pro,bleme për çiftin, pasi foshnja ishte me ngjyrë, ndonëse çifti ishte dorë e bardhë.Pasi e panë që foshnja ishte me ngjyrë, burri e pyet gruan. Histori nga ato që rrallë herë të bie rasti t’i dëgjosh është kjo e një 24-vjeçareje, e cila në Spitalin Universitar Valencias lindi një djalë të shëndetshëm, plot 4.2 kg.

Por në fakt ardhja në jetë e kësaj foshnje solli pro,bleme për çiftin, pasi foshnja ishte me ngjyrë, ndonëse çifti ishte dorë e bardhë.Pasi e panë që foshnja ishte me ngjyrë, burri e pyet gruan.Shty,pe rek.lam.en dhe vazh.do lajmin eplot

Be the first to comment on "Gjilanasja lind fëmijë me ngjyrë, por fajtor sipas saj ka qenë burri sepse…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*