Gruaja jep shpirt në vend dhe 5 të tjerë plagosen, Oh Zot c’po bëhet kështu

Një grua ka dhënë shpirt dhe pesë të tjerë janë l ënd uar, përfshirë një 4-vjeçar, pas disa të sh tën ave në një park në Birmingham, Alabama, të Dielën e Pashkëve.

O fic erët besojnë se e gjitha filloi me një d ebat midis një grupi meshkujsh dhe kishte disa të sh të na.

‘Një grua 32-vjeçare u gjet e pa j etë në sediljen e pasme të një makine në park.‘- tha Mauldin.

Burimi: The Sun/ Përktheu dhe Përshtati: Revista Ora

Be the first to comment on "Gruaja jep shpirt në vend dhe 5 të tjerë plagosen, Oh Zot c’po bëhet kështu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*