Gruaja shtatzënë shkon për të lindur, por ja supriza që ajo i bëri familjarëve të saj pas lindjes…!!

Bebet janë bekimi më i mirë në jetë, por për të rritur një fëmijë ështënjë rrugë ëë kërkon shumë punë, para, mund të jetë stresues, shëqe tësues dhe plot an/kth. Ndërsa një fëmijë ka mjaft vështirësi, emocionet shumëfishohen për binjakët apo injakë.

Një tjetër pjesë emocionuese e shtatzënisë është zbulimi gjinor.Gjatë kësaj ngjarjeje, prindërit mësojnë se çfarë gjinie ka fëmija i tyre. Kjo i ndihmon prindërit të blejnë rrobat dhe lodrat e duhura për fëmijët. Edhe pse disa prindër preferojnë të kenë veshje dhe artikuj neutralë gjinorë, të mësuarit nëse një i vogël është një djalë ose një vajzë është shumë emocionuese.

Por kjo nënë e re, Theresa, nuk i tregoi gjithçka familjes së saj gjatë shtatzënisë. Ajo i bëri familjes së saj një surprizë kur hynë në spital për ta parë atë pas lindjes. Ata nuk e dinin nëse Theresa kishte një djalë apo një vajzë. Ishte koha që familja dhe miqtë të vinin në spital dhe të takoheshin me pjestarin e ri të familjes. Ata nuk mund ta besonin që ajo kishte pasur binjakë. Çfarë bekimi.

Be the first to comment on "Gruaja shtatzënë shkon për të lindur, por ja supriza që ajo i bëri familjarëve të saj pas lindjes…!!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*