Hapet gropa në mes të rrugës, shoferja mendonte se… | VIDEO

Xhiro në rrugët e Flores da Cunha në Brazil nuk ka rezultuar e suksesshme për familjen Cavagnolli. Gjatë momentit kur po kalonte një makinë e tonazhit të rëndë, një gropë u hap në mes të rrugës. Në pamjet e publikuara në rrjetet sociale shihet se si rruga kthehet në një gropë gj’igante, duke “gëlltitur” në këtë mënyrë automjetin që vinte pas tij

Sh,typ.e rek.lam.en dhe shiko vid.eon e plo.te

Be the first to comment on "Hapet gropa në mes të rrugës, shoferja mendonte se… | VIDEO"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*