Hapi Tunelin 35 M Të Gjatë Për Të Shp.Ëtuar Djalin Nga Qelia, Nënës 51-Vjeçare I Ndodh Ajo Që Nuk E Priste

Dëshira për ta parë djalin pranë vetes dhe të lirë e mori në qafë një nënë 51-vjeçare.

Ajo u përpoq të hapte në mënyrë të fshehtë një tunel për të liruar djalin e saj, por tani po përballet edhe vetë me he.qje lir.ie

Gruaja 51-vjeçare, ka marrë me qira një shtëpi pranë rajonit jugor të Zaporizhia, në Ukrainë ku djali i saj po vuan një dë.nim të përj..etshëm.

Ajo më pas përdori lopata për të gërmuar një tunel 3 metra të thellë në një fushë aty pranë, e cila më pas arriti të gërmonte 35 metra nën tokë, nën muret e zonës.

Gruaja kishte gër.muar rreth tre ton tokë, në kohën kur u kap dhe u arrestua, tre javë pasi filloi planin e saj.

Be the first to comment on "Hapi Tunelin 35 M Të Gjatë Për Të Shp.Ëtuar Djalin Nga Qelia, Nënës 51-Vjeçare I Ndodh Ajo Që Nuk E Priste"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*