Histori që ka bërë gjithë botën të qajë/ Ky 25-vjeçar u diplomua edhe pse ka s ëmundjen e Iigë: Ia dola

Sammy Basso është një italian 25-vjeçar, që v uan nga pr ogeria. Ai themeloi Shoqatën Italiane Progeria Sammy Basso, për të përhapur njohuri në lidhje me sëm undjen e tij dhe për të promovuar kërkime mbi të.

Pro geria është një së mundje e l indur dhe të prekurit nga kjo së mundje kanë një pl akje të parakohshme dhe zakonisht vd es in në moshën 13-vjeçare.

Së mundja nuk e ka ndaluar Sammy Basso-n të arrijë që llimet e tij. Ai u diplomua për të dytën herë në Universitetin e Padovës, për Biologji Molekulare në Departamentin e Biologjisë.

Be the first to comment on "Histori që ka bërë gjithë botën të qajë/ Ky 25-vjeçar u diplomua edhe pse ka s ëmundjen e Iigë: Ia dola"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*