Hoxha Shefqet Krasniqi reagon për këngët shqiptare: Nuk është vlerë me i zhvesh gratë e vajzat e huja

Hoxha Shefqet Krasniqi ka folur për botën e artit dhe për muzikën që transmetohet sot.
Krasniqi tha se këngët e ditëve të sotme që këndohen nga këngëtarët e ndryshëm si Dani, Meda e shumë të tjerë, sipas tij, janë antivl era.

Ai shtoi se këto këngë ku zhv eshen gratë e vajzat e huaja nuk paraqesin ku rrëfarë vlere.

“Ne duhet t’i pranojmë njerëzit me ato të meta që i kanë. Nuk është vlerë me shku me i zhv esh gratë e huja e vajzat e huja. Antiv lera Nëse më thu për muzikën popullore, as atë se ngoj, po kam tjetër qëndrim, ku këndohet për lu ftë për burra.Muzika sot është me u desh me e tregu trupin tënd qysh e ki, kjo është vlerë a”, tha Krasniqi.

Be the first to comment on "Hoxha Shefqet Krasniqi reagon për këngët shqiptare: Nuk është vlerë me i zhvesh gratë e vajzat e huja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*