I fton në dasmë, por kosovari ka një kusht interesant për të ftuarit

Thuajse shumica nga ne jemi ftuar në dasma të ndryshme nga miqtë tanë, ose edhe nga familjarët, por një ftesë për dasmë e një familje nga Malisheva po bën xhiro në rrj etet so cial e.Shty,pe rek.lam.en dhe vazh.do le.xo laj.min e plo.te.

Ajo ka filluar të shp ërn dahe t më të madhe në internet.

Në këtë ftesë ftohet familja për dasmën në martesën e X personit, por që ata lutën që në dasmën e këtij çifti, familjarët të mos i marrin me vete fëmijet pasi që sipas arsyetimit ata po lazdrohen në restorant.

Be the first to comment on "I fton në dasmë, por kosovari ka një kusht interesant për të ftuarit"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*