I martuar me tre gra, rusi tregon si i dënon kur e mërzisin: Ja mënyra e dënimit…

Personat të cilët martohen më shumë se një herë janë shtuar shumë vitet e fundit.

Kjo praktikë e njohur si poligamia është më e përhapur në vende të caktuara të Afrikës Nën-Sahariane, mirëpo  ka edhe raste kur ndodhin edhe në vende perëndimore që kanë besim katolik ose ortodoks.

Ivan Sukhov, i cili është rus dhe i besimit ortodoks  ka tre gra dhe nëse ato e bezdisin i dënon duke u thënë se nuk do të kryejë marrëdhënie me të për një muaj rresht.

Ai dëshiron që të ketë gjithësej 50 fëmijë dhe tregon se me të gjitha gratë e tij shkon shumë mirë. Deri më tani ai ka 10 fëmijë dhe shteti rus e ka ndihmuar gjithmonë.

Be the first to comment on "I martuar me tre gra, rusi tregon si i dënon kur e mërzisin: Ja mënyra e dënimit…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*