I riu shqiptar shkruan letrën prekëse nga Gjermania / Do merrni veten në qafë, s’është fushë me lule…

Brenda një periudhe shumë të shkurtër kohe një pjesë e madhe e të rinjve si në vendin tonë, por edhe në Kosovë janë larguar drejt Gjermanisë.
Disa prej tyre janë shprehur se në Shqipëri, por edhe në Kosovë iu v ra çdo shpresë ndaj edhe u detyruan të lënë vendin e tyre dhe të largohen për një jetë më të mirë.

Por, një i ri nga Kosova që punon në Gjermani ka treguar për punën e vështirë që bën në këtë shtet. Sipas këtij të riu Gjermania është shumë ndryshe nga se çfarë e prezantojnë në Shqipëri dhe në Kosovë.

I riu shfaqet mbi disa sk ela duke punuar për ndërtimin e një objekti. Po ashtu ai thotë se puna që bëjnë shqiptarët në Gjermani është shumë e rë ndë dhe e vështirë.

I riu thotë: Ja si jetohet kështu duke bërë ll aç. Këtu s’jetohet kollaj.” Mesa duket Gjermania nuk qenka toka e premtuar dhe paska edhe një anë tjetër të medaljes sipas asaj që tregon i riu nga Kosova.

Be the first to comment on "I riu shqiptar shkruan letrën prekëse nga Gjermania / Do merrni veten në qafë, s’është fushë me lule…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*