Ilaçi I Kancerit Dihej Para 65 Vitesh, 100% I Sigurtë Dhe Shumë I Thjeshtë

Gjithnjë e më zëshëm flitet se pacientët e sëmurë nga kan,ceri me futjen sa më të madhe të sasisë së vitaminës B17 në organizëm, e shkatërrojnë gjithnjë e më shumë kancerin deri sa ta shërojnë plotësisht.

Vitamina B17 për herë të parë si ilaç kundër ka.ncerit është promovuar më vitin 1950 nga ana e mjekut dr.Ernest Krebs. Ideja e shërimit të k.ancerit përmes vitaminës B17 bazohet në faktin që sipas Krebsit, kan.ceri shkaktohet për shkak të mungesës së vitaminave dhe mineraleve në organizëm. Është fakt se sot njeriu bashkëkohor shumë më shumë i është ekspozuar kësaj sëmundje për dallim nga kulturat primitive të së kaluarës. Doktor Krebs si një ndër mundësitë e shpjegimit të kësaj, sjell të dhënat se fiset e lashta kishin shprehi krejtësisht tjera të të ushqyerit.

Për shembull, pjesëtarët e fisit Hunzi, çdo ditë kanë futur në organizmin e tyre prej 250 deri në 3000 minerale e vitamina B17, për dallim nga evropiani dhe amerikani mesatar, i cili përmes ushqimit të gatshëm industrial artificial në ditë fut vetëm 2 miligram të kësaj vitamine. Fisi Hunzi është fis i lashtë, i vendosur në pjesën veriore të Pakistanit. Pjesëtarët e këtij fisi jetojnë mesatarisht 100 vjet dhe nuk dinë gjë për sëmundje e lëre më për kan.cerin, i cili për ta është krejtësisht i panjohur.

Shkak i kësaj është se ky fis çdo ditë ushqehet me fara të kajsisë, ky është fruit i tyre më i përhapur dhe është pjesë e ushqimit të përditshëm. Doktor Krebs, deri në vd,e.kjen e tij më 1996 konfirmonte faktin që kishte nxjerrur nga kjo se me shtimin e dozës ditore të vitaminës B17 rreziku për t’u sëmurë nga kan.kceri zvogëlohet 100%, pra nëse merret kjo vitaminë atëherë personi që e konsumon nuk ka shans të sëmuret kurrë nga kjo sëmundje. Tash më e dini sekretin, andaj hani fara të kajsive, sepse ato përmbajnë koncentratin më të madh të vitaminës B17

Be the first to comment on "Ilaçi I Kancerit Dihej Para 65 Vitesh, 100% I Sigurtë Dhe Shumë I Thjeshtë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*