Interesante se si ky djalë i hakmerret të dashurës në facebook pasi ajo e braktisi

Pasi vajza u largua, një burrë nga Australia vendosi të hakmerrej ndaj saj në Facebook.

Burri i braktisur postoi një reklamë në Facebook në të cilën ai hodhi në shitje çantën që i përkiste ish- partneres së tij për 20 dollarë.

Çelësi është në çmim, megjithëse është një çantë false të brendit Jimmy Choo, por çështja është në fjalët e tij.

“Unë po shes çantën e rreme të ish-së dashurës sime. Ajo përputhej shumë me personalitetin e saj, pasi ajo është e rreme ashtu si ajo.”

Burri më pas zbuloi në Facebook se e dashura e tij kishte kryer operacione plastike dhe se ajo shpesh shkonte në solarium, shkruan Daily Mail.

“Në shikim të parë, çanta, ashtu si vajza, duket si origjinale, por kur e shikon nga afër, bëhet e qartë se ka shumë nga karakteristikat e saj që nuk janë të bukura dhe se diçka qelbet (jo çanta, ajo ka një erë fantastike)”, vazhdoi ai.

Ai më pas tregoi pjesën e brendshme të çantës dhe tha: “Çanta është e zbrazët, ashtu si shpirti i saj, dhe megjithëse ajo vepron sikur të jetë e vërtetë, së shpejti e kupton se ky është një imitim i lirë”.

Be the first to comment on "Interesante se si ky djalë i hakmerret të dashurës në facebook pasi ajo e braktisi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*