Irani dha MYZHDEN e madhe – “Forcat tona janë gati dhe presin një sinjal nga…

K0mandanti i f0rcës Kuds të Tr.upave të G.ardës Rev0lucionare Isl.amike, gj.enerali Esmail Qaani, sig.uroi H.amasin për mb.ështetjen e tij të plotë në lutfimet që shp.ërthyen këtë javë në G.aza, njoftoi media shtetërore iraniane.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Gj.enerali i lartë iranian i bëri komentet gjatë një bisede telefonike me udhëheqësin e H.amasit, Ismail Haniyeh. Sipas kanalit televiziv Al-Alam të Iranit, Haniyeh ka thënë se lutfa ndaj Izr.aelit nuk ishte vetëm e H.amasit, por e të gjithë botës isl.amike, raporton “Rel”.

Be the first to comment on "Irani dha MYZHDEN e madhe – “Forcat tona janë gati dhe presin një sinjal nga…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*