Ish presidenti Argjentinas u varros në varreza muslimane dhe me kumtë Kur`anore, a thua pse?

“Megjithëse për ne ishte katolik, ai do të prehet i qetë në një varrezë muslimane, pranë vëllait tim,” tha vajza e Menemit, Sulemita më parë.Menem lindi më 2 korrik 1930, në një familje emigrante siriane dhe u rrit me tradita muslimane, por me hyrjen në ujërat politike ofroi dhe një profil publik katolik.

Varrimi i presidentit të ndjerë u mbajt dje në varrezat muslimane “San Justo” në La Matanza, i organizuar nga anëtarët e familjes dhe miqtë.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Mediat lokale raportojnë se pjesë nga Kur’ani u kumtuan gjithashtu gjatë varrimit, dhe se kënga e Frank Sinatra “My Way” u luajt pas pjesës fetare të ceremonisë.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Menem ishte presidenti i 44-të i Argjentinës dhe drejtoi këtë vend amerikanolatin që nga 1989 në 1999. Deri në vdekjen e tij, ai shërbeu si senator nga La Rioja. /tesheshi.com/

Be the first to comment on "Ish presidenti Argjentinas u varros në varreza muslimane dhe me kumtë Kur`anore, a thua pse?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*