Ishin duke punuar tokën për të mbjellë me perime, shokohen nga ajo që gjejnë të groposur

Banorët e një qyteti në Afrikën e Jugut janë habi,tur tej mase nga ajo që gjetën kur po pun,onin tokën.Gjatë punës me lop,atë njëri prej tyre g .od.i t.i diçka të butë dhe kjo gjë i sh.ok.oi.Ndiqni videon më poshtë, është gjithçka e vërtetë.Shiko Videon://EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Be the first to comment on "Ishin duke punuar tokën për të mbjellë me perime, shokohen nga ajo që gjejnë të groposur"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*